Hvordan skiller Frame Relay seg fra X 25?
Hvordan skiller Frame Relay seg fra X 25?

Video: Hvordan skiller Frame Relay seg fra X 25?

Video: Hvordan skiller Frame Relay seg fra X 25?
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, April
Anonim

Majoren forskjeller er det rammerelé bruker ut-av-kanal-signalering mens X . 25 bruker all-in-kanal kontroll. Endelig, rammerelé er en to-nivå (fysisk og lenke) lagprotokoll og multipleksing av logiske kanaler finner sted på nivå 2 i stedet for i nivå 3 pakkelag som i X . 25 ."

Angående dette, hva er Frame Relay og X 25?

I motsetning til X . 25 , som ble designet for analoge signaler, rammerelé er en rask pakketeknologi, som betyr at protokollen ikke forsøker å rette opp feil. Rammerelé overfører pakker på datalinklaget til Open Systems Interconnection (OSI)-modellen i stedet for på nettverkslaget.

På samme måte, hva er forskjellen mellom rammerelé og MPLS? MPLS er en privat nettverksteknologi som ligner på konseptet Rammerelé ved at den er levert inthe "Sky". Den primære forskjell med MPLS er at du kan kjøpe tjenestekvalitet for applikasjoner på tvers av WAN. Hvis en applikasjon fungerer bra på en Rammerelé , vil det fungere bedre å bruke MPLS.

På denne måten, hvordan skiller ATM seg fra rammerelé?

Pakkestørrelsen i rammerelé varierer samtidig som minibank bruker en pakke med fast størrelse kjent som en celle. Framelay er rimeligere i forhold til minibank . minibank er raskere enn rammerelé . minibank gir feil- og flytkontrollmekanisme, mens framelay gjør det ikke gi det.

Hva kjennetegner et rammerelé?

Funksjoner av Rammerelé : Rammerelé tilbyr tilkoblingsorientert virtuell kretstjeneste. Rammerelé kan oppdage overføringsfeil. Rammerelé tilkoblinger er ofte gitt en committed information rate (CIR), som gir garantier for at tilkoblingen alltid vil støtte den committed rate eller båndbredde.

Anbefalt: