Hva er korrelasjon i ArcSight?
Hva er korrelasjon i ArcSight?

Video: Hva er korrelasjon i ArcSight?

Video: Hva er korrelasjon i ArcSight?
Video: What Is Correlation? | Types of Correlation | Correlation Coefficient | Statistics | Simplilearn 2024, Kan
Anonim

hei! Sammenheng er prosessen for å spore forholdet mellom hendelse i henhold til definert betingelse i en regel. Når en serie hendelser inntreffer som samsvarer med betingelsene satt i en regel, kalles hendelsene som bidrar til at betingelsene er oppfylt korrelert arrangementer.

På samme måte kan man spørre seg, hva er korrelasjon og aggregering i ArcSight?

Sammenheng er prosessen for å spore forholdet mellom hendelse i henhold til definert tilstand. Samtidig som aggregering er en prosess for å samle lignende hendelser.

Dessuten, hva er normalisering i ArcSight? Normalisering er prosessen med å ta verdier i en hendelse og kartlegge dem til et standardisert skjema. De ArcSight CEF-formatet består av 400+ felt i skjemaet som loggdata kan tilordnes.

hva er korrelasjon i Siem?

De forskjellige enhetene i nettverket ditt bør konstant generere hendelseslogger som mates inn i din SIEM system. EN SIEM-korrelasjon regel forteller deg SIEM system som kan tyde på uregelmessigheter som kan tyde på sikkerhetssvakheter eller cyberangrep.

Hva er aggregering i Siem?

Aggregasjon er prosessen med å flytte data og loggfiler fra ulike kilder til et felles depot. Prosessen av aggregering – å kompilere disse ulike hendelsesstrømmene til et felles depot – er grunnleggende for loggadministrasjon og de fleste SIEM plattformer.

Anbefalt: