Er 2d-matriser sammenhengende?
Er 2d-matriser sammenhengende?

Video: Er 2d-matriser sammenhengende?

Video: Er 2d-matriser sammenhengende?
Video: Запор без стакана воды. Что скрывает. О чем предупредит 2024, April
Anonim

I C, a todimensjonal array anses å være endimensjonal array av rader, som i seg selv er endimensjonale matriser . Derfor, a todimensjonal array av heltall, AA, lagres som en sammenhengende sekvens av elementer, som hver er endimensjonal array.

I forhold til dette, er arrays sammenhengende?

An array er en sammenhengende samling av homogene elementer som kan nås ved hjelp av en indeks. Av sammenhengende , mener vi elementene i array er ved siden av hverandre i minnet uten mellomrom mellom dem. Med homogene mener vi at de alle er av samme type.

Videre, kan matriser og pekere alltid brukes om hverandre i C-språk? Pekere og array navn kan ganske mye være brukes om hverandre . Det finnes unntak. Du kan ikke tilordne en ny pekeren verdi til en array Navn. De array Navn Vil alltid pek på det første elementet i array.

Folk spør også hvordan 2d-array lagres i minnet?

EN 2D-array er lagret i datamaskinens hukommelse en rad etter en annen. Hvis hver dataverdi av array krever B byte av hukommelse , og hvis array har C-kolonner, deretter hukommelse plassering av et element som score[m][n] er (m*c+n)*B fra adressen til den første byten.

Er 2d-matriser sammenhengende i C?

I C , a todimensjonal array anses å være endimensjonal array av rader, som i seg selv er endimensjonale matriser . Derfor, a todimensjonal array av heltall, AA, lagres som en sammenhengende sekvens av elementer, som hver er endimensjonal array.

Anbefalt: