Innholdsfortegnelse:

Hva er snippet i Visual Studio?
Hva er snippet i Visual Studio?

Video: Hva er snippet i Visual Studio?

Video: Hva er snippet i Visual Studio?
Video: A$AP Ant & A$AP Rocky - The God Hour (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Kode utdrag er små blokker med gjenbrukbar kode som kan settes inn i en kodefil ved hjelp av en høyreklikkmeny-kommando (kontekstmeny) eller en kombinasjon av hurtigtaster. Til Visuelt studio for Mac, se Kode utdrag ( Visuelt studio for Mac).

Med tanke på dette, hvordan legger jeg til en kodebit i Visual Studio?

Hvordan lage en kodebit i Visual Studio Code

  1. Trykk COMMAND + SHIFT + P for å åpne kommandopaletten.
  2. Finn "Preferences: Configure User Snippets".
  3. Klikk på "Ny globale utdragsfil". Dette vil åpne en fil med en. kodebitutvidelse i ~/Library/Application Support/Code/User/snippets/filnavn. kodebiter.

Vet også, hva er en snippefil? EN utdrag er en liten del av tekst eller kildekode som kan settes inn i koden til et program eller en webside. Utdrag brukt i programvareprogrammering inneholder ofte en eller flere funksjoner skrevet i C, Java eller et annet programmeringsspråk.

For det andre, hvordan bruker jeg kodebiter i Visual Studio?

Med en kode fil åpen i redigeringsprogrammet, velg Utdrag > Sett inn Utdrag fra høyreklikkmenyen og deretter My Kodebiter . Du bør se en utdrag kalt kvadratrot. Dobbeltklikk på den. De kodebit er satt inn i kode fil.

Hva er kodebit i C#?

Kodebiter er ferdige utdrag av kode du kan raskt sette inn i din kode . For eksempel for kodebit oppretter en tom for-løkke. Noen kodebiter er surround-med kodebiter , som lar deg velge linjer med kode , og velg deretter en kodebit som inneholder de valgte linjene av kode.

Anbefalt: