Er MacBook Airs holdbare?
Er MacBook Airs holdbare?

Video: Er MacBook Airs holdbare?

Video: Er MacBook Airs holdbare?
Video: Air Supply - Making Love Out Of Nothing At All 2024, Kan
Anonim

MacBook Airs er veldig varig til tross for at de ser så skjøre ut. Hvis du ikke planlegger å gjøre tunge foto-/videorenderinger, spille høye grafiske spill eller noe intenst, da Luft skal kunne vare rundt 5 år med solid bruk.

Av dette, er MacBook Airs pålitelige?

Chuck Rogers, eple konsulent, tidligere ansatt og fan. Ja, Mac-er generelt er mer holdbare enn de fleste (men ikke alle) bærbare Windows-maskiner. Generelt sett vil du måtte betale omtrent det samme beløpet for å få en Windows-bærbar datamaskin med samme holdbarhet som en eple laptop.

På samme måte, er MacBook Air verdt å kjøpe i 2019? Mens en utmerket oppføring med en fantastisk ny skjerm, den 2019 MacBook Air tokjerneprosessor føles fortsatt underveldende. Selv med en lavere inngangspris, er den fortsatt dyr med tanke på den lette startspesifikasjonen og dyre oppgraderinger.

Deretter er spørsmålet, hvor lenge varer MacBook Airs?

macrumors 68020 Hvis du tar vare på maskinvaren det vil sannsynlig siste . Jeg regner med tre år for batteriet og deretter tre år for utskiftingen, så seks år er en god avkastning.

Er MacBook Airs skjøre?

De MacBook Air deler ikke denne skjermen fra og med juli 2013, selv om topppanelet på Luft er så tynn at du kan skinne et lys gjennom og se det på en mørklagt skjerm. Selv et lite fall eller snurring kan skade skjermen din.

Anbefalt: