Hva er RMI i distribuert system?
Hva er RMI i distribuert system?

Video: Hva er RMI i distribuert system?

Video: Hva er RMI i distribuert system?
Video: The Indo-European Ritual of Human Sacrifice 2024, Kan
Anonim

Annonser. RMI står for Ekstern metodeanrop . Det er en mekanisme som lar et objekt oppholde seg i en system (JVM) for å få tilgang til/påkalle et objekt som kjører på en annen JVM. RMI brukes til å bygge distribuert applikasjoner; det gir ekstern kommunikasjon mellom Java-programmer.

Følgelig, hva menes med RMI?

De RMI (Remote Method Invocation) er et API som gir en mekanisme for å lage distribuert applikasjon i java. De RMI lar et objekt påkalle metoder på et objekt som kjører i en annen JVM. De RMI gir fjernkommunikasjon mellom applikasjonene ved hjelp av to objektstub og skjelett.

På samme måte, hvor brukes RMI? RMI er en ren java-løsning for Remote Procedure Calls (RPC) og er brukt for å lage distribuert applikasjon i java. Stubb- og skjelettobjekter er brukt for kommunikasjon mellom klient- og serverside.

Vet også, hva er RPC og RMI i distribuert system?

RPC (Fjernprosedyrekall) og RMI ( Ekstern metodeanrop ) er to mekanismer som lar brukeren starte eller kalle prosesser som vil kjøre på en annen datamaskin enn den brukeren bruker. Men i stedet for å sende en prosedyreoppfordring, RMI sender en referanse til objektet og metoden som kalles.

Hva er rangering og unmarshalling i RMI?

Med få ord, " rangering " refererer til prosessen med å konvertere dataene eller objektene inb til en byte-strøm, og " unmarshalling " er den omvendte prosessen med å konvertere byte-strømmen beack til deres opprinnelige data eller objekt. Hensikten med " rangering / unmarshalling " prosessen er å overføre data mellom RMI system.

Anbefalt: