Hva er CSR for domene?
Hva er CSR for domene?

Video: Hva er CSR for domene?

Video: Hva er CSR for domene?
Video: SSL Certificates What They Are And Why (You Need It In 2018) 2024, Kan
Anonim

EN CSR (Certificate Signing Request) er en liten, kodet tekstfil som inneholder informasjon om organisasjonen og domene du ønsker å sikre. Vanlig navn (CN) – primært domene av sertifikatet, den fullt kvalifiserte domene navnet som SSL vil bli aktivert for (f.eks. example.com).

På samme måte kan du spørre, hva er en CSR-kode?

En forespørsel om sertifikatsignering ( CSR-kode ) er en blokk med kodet tekst som inneholder informasjonen om organisasjonen som søker om et SSL-sertifikat, og domenet som må sikres. EN CSR er det du gir til COMODO Certificate Authority (nå Sectigo CA), for å generere SSL-sertifikatet ditt.

Dessuten, hvordan genererer jeg en CSR? Hvordan generere en CSR for Microsoft IIS 8

  1. Åpne Internet Information Services (IIS) Manager.
  2. Velg serveren der du vil generere sertifikatet.
  3. Naviger til Serversertifikater.
  4. Velg Opprett et nytt sertifikat.
  5. Skriv inn dine CSR-detaljer.
  6. Velg en kryptografisk tjenesteleverandør og bitlengde.
  7. Lagre CSR.

Man kan også spørre, hva brukes en CSR-fil til?

CSR står for Certificate Signing Request. EN CSR inneholder informasjon som organisasjonens navn, ditt domenenavn og din plassering, og fylles ut og sendes til en sertifiseringsinstans som SSL.com. Informasjonen i en CSR er pleide å bekrefte og opprett SSL-sertifikatet ditt.

Hva er domenenavnet som skal stå på SSL-sertifikatet ditt?

Det kan enten være en domenenavn eller underdomene Navn av en rot domene (underdomene.example.com). Felles Navn er det som "binder" SSL-sertifikatet ditt og domenenavnet ditt . Som et resultat av denne "forbindelsen", SSL-sertifikat er gyldig for FQDN angitt som vanlig Navn i CSR-koden alene.

Anbefalt: