Innholdsfortegnelse:

Hvordan legger du et bakgrunnsbilde i CSS?
Hvordan legger du et bakgrunnsbilde i CSS?

Video: Hvordan legger du et bakgrunnsbilde i CSS?

Video: Hvordan legger du et bakgrunnsbilde i CSS?
Video: Slik endrer du farger og legger inn bakgrunnsbilde - multi 1 2024, Kan
Anonim

Som standard, a bakgrunn - bilde plasseres i øverste venstre hjørne av et element, og gjentas både vertikalt og horisontalt. Tips: The bakgrunn av et element er den totale størrelsen på elementet, inkludert polstring og kant (men ikke margen). Tips: Alltid sett en bakgrunn -farge som skal brukes hvis bilde er utilgjengelig.

På samme måte spør folk, hvordan legger jeg et bakgrunnsbilde i CSS?

Som standard, a bakgrunn - bilde plasseres i øverste venstre hjørne av et element, og gjentas både vertikalt og horisontalt. Tips: The bakgrunn av et element er den totale størrelsen på elementet, inkludert polstring og kant (men ikke margen). Tips: Still alltid inn en bakgrunn -farge som skal brukes hvis bilde er utilgjengelig.

Videre, hvorfor fungerer ikke CSS-bakgrunnsbildet mitt? Hvis du sliter med å få bakgrunnsbildet i overskriften for å dukke opp, ikke bekymre deg. Siden den biten kode bor i din css mappen, må du også huske å gå opp et nivå for å komme til de img-mappen, hvor din Bilder er. Sørg for å legge til../ til de foran de URL for din bakgrunnsbilde til arbeid.

I tillegg, hvordan lager jeg et bakgrunnsbilde i HTML?

Skriv <div style=" bakgrunn - bilde : url('[ bilde url]');"> i neste linje. Dette er HTML tag for å legge til en bakgrunnsbilde til nettsiden din. Erstatte "[ bilde url]" med den faktiske url-plasseringen til bilde du vil legge til.

Hvordan legger jeg til et bakgrunnsbilde til en div?

Anta at du har en div med klasse div, så bruk disse kodene for å sette bildet som bakgrunn for div

  1. . div {
  2. bakgrunnsbilde: url('lenke til bilde');
  3. bakgrunnsposisjon:senter;
  4. background-repeat:no-repeat;
  5. }

Anbefalt: