Hva inneholder systemtabellplassen i Oracle?
Hva inneholder systemtabellplassen i Oracle?

Video: Hva inneholder systemtabellplassen i Oracle?

Video: Hva inneholder systemtabellplassen i Oracle?
Video: Hva inneholder Kvalitetskontroll? 2024, Kan
Anonim

An Oracle database består av en eller flere logiske lagringsenheter kalt tabellplasser , som samlet lagrer alt av databaser data. Hver bordplass i en Oracle database består av en eller flere filer kalt datafiler, som er fysiske strukturer som samsvarer med driften system i hvilken Oracle er løping.

På samme måte, hva er bruken av systemtabellplass i Oracle?

System tabellplass er en bordplass som lagrer alle dataordboktabellene i databasen, og den opprettes på tidspunktet for databaseoppretting. Dette bordplass er alltid og må være online for at databasen skal være åpen.

På samme måte, hva er tablespace i Oracle med eksempel? An Oracle databasen består av en eller flere logiske lagringsenheter kalt tabellplasser . En databases data lagres samlet i datafilene som utgjør hver enkelt bordplass av databasen. Til eksempel , det enkleste Oracle databasen ville ha en bordplass og en datafil.

På samme måte kan du spørre, hva er System og Sysaux tablespace i Oracle?

SYSTEM og SYSAUX bordplasser . De SYSTEM bordplass brukes til kjernefunksjonalitet (for eksempel dataordboktabeller). Hjelpemannen SYSAUX tabellplass brukes for ekstra databasekomponenter (som Enterprise Manager Repository). Hver Oracle databasen inneholder en SYSTEM bordplass og a SYSAUX tabellplass.

Hva Sysaux tablespace inneholder?

SYSAUX tabellplass . De SYSAUX tabellplass gir lagring av ikke-sys-relaterte tabeller og indekser som tradisjonelt ble plassert i SYSTEMET bordplass . For eksempel kan tabellene og indeksene som tidligere var eid av systembrukeren nå spesifiseres for en SYSAUX tabellplass.

Anbefalt: