Hva er Microsoft Yammer Enterprise Office 365?
Hva er Microsoft Yammer Enterprise Office 365?

Video: Hva er Microsoft Yammer Enterprise Office 365?

Video: Hva er Microsoft Yammer Enterprise Office 365?
Video: The new Yammer in Microsoft 365 2024, Kan
Anonim

Yammer . lytte)) er et freemium bedriften sosial nettverkstjeneste som brukes til privat kommunikasjon i organisasjoner. Microsoft senere anskaffet Yammer i 2012 for 1,2 milliarder dollar. For tiden Yammer er inkludert i alle bedriften planer om Office 365 og Microsoft 365.

Vet også, hva er Microsoft Office 365 yammer?

Yammer er ditt sosiale lag på tvers Office 365 , integrering med appene og tjenestene du allerede bruker for å holde deg produktiv. Du kan opprette og redigere dokumenter, ta notater og dele ressurser som en gruppe. Hold kontakten utenfor kontor med Yammer mobilapp.

I tillegg, krever yammer Office 365? Yammer konfigurasjon nødvendig å bruke Office 365 tilkoblede grupper. Å bruke Office 365 koblede grupper inn Yammer , sørg for at din Yammer nettverk oppfyller følgende krav : Du må håndheve Office 365 identitet for Yammer brukere. Dette betyr at du har en Yammer nettverk som er knyttet til en Office 365 leietaker.

Også å vite er, hva er bruken av yammer i Office 365?

Yammer er et Enterprise Social Network (ESN) som er en del av din Office 365 abonnement. Det gir mulighet for kommunikasjon i Facebook-stil med brukere innenfor eller utenfor organisasjonen din.

Hvor mye koster Yammer enterprise?

Yammer-priser Oversikt Yammer-priser starter på $3,00 per måned, per bruker. Det finnes en gratisversjon av Yammer . Yammer gjør det ikke tilby en gratis prøveversjon.

Anbefalt: