Kan jeg bruke SQL Management Studio for MySQL?
Kan jeg bruke SQL Management Studio for MySQL?

Video: Kan jeg bruke SQL Management Studio for MySQL?

Video: Kan jeg bruke SQL Management Studio for MySQL?
Video: How To Install MySQL on Windows 10 2024, Kan
Anonim

Med komponenter som fokuserer på alt kritisk MySQL database ledelse oppgaver, SQL Studio er en enkelt arbeidsbenk som gir deg verktøy du må ha for å administrere MySQL databaser, administrerende databaseskjema og objekter samt for MySQL databasedesign, migrering, utvinning, MySQL spørringsbygging, dataimport, På samme måte blir det spurt, kan jeg bruke SSMS med MySQL?

Ikke direkte, SSMS er å administrere MS SQL Server, ikke andre RDBM-liknende MySQL . Du kan opprette en koblet server som peker til MySQL , men det vil ikke være veldig nyttig; bedre bruk en MySQL verktøy.

hvordan får jeg tilgang til MySQL-databasen på Mac? Slik bruker du MySql på Mac

  1. Installer MySql Database Server på Mac. Last ned MySql Server-fellesskapsversjonen for MacOS.
  2. Start, Stopp, Konfigurer MySql Server. Åpne MacOS Systemvalg.
  3. Administrer MySQL-database med MySQL Workbench.
  4. Opprett MySQL-bruker og tildel privilegier til brukeren.
  5. Opprett eksempelbrukerkontotabell.
  6. 8 kommentarer.

Med hensyn til dette, kan SQL Server koble til MySQL?

MySQL gi flere koblinger for å aktivere klientapplikasjoner få tilgang til MySQL databaser. SQL Server er imidlertid ikke skrevet i Java og gjør ikke gi en måte for en koblet server til adgang en database ved å bruke JDBC. SQL Server kan bruke en ODBC-driver, en annen del av databasemellomvare, for å adgang eksterne data.

Bruker SSMS ODBC?

Med SSMS , kan du enkelt koble til din SQL Server-forekomst, konfigurere og overvåke databaseobjekter, samt utføre spørringer. I tillegg til dette er det en mulighet for å lage en ODBC tilkobling til eksterne data fra SSMS . Dermed kan du jobbe med andre databaser og skyer som brukes av applikasjonene dine.

Anbefalt: