Kan jeg bruke react native i Android Studio?
Kan jeg bruke react native i Android Studio?

Video: Kan jeg bruke react native i Android Studio?

Video: Kan jeg bruke react native i Android Studio?
Video: Полный курс React JS для начинающих - Изучи Реакт за 2 часа! +таймкоды 2024, April
Anonim

Du vil trenger Node, den Reager Native kommandolinjegrensesnitt, Python2, en JDK og Android Studio . Mens du kan bruke hvilken som helst redaktør du velger for å utvikle appen din, du vil trenger å installere Android Studio for å sette opp nødvendig verktøy for å bygge din Reager Native app for Android.

Bare så, er react Native bedre enn Android studio?

Det er to mobile plattformer som er betydelig mer populære enn andre i disse dager, og det er de Android og iOS. Ved utvikling for Android , a innfødt applikasjonen er utviklet i Android Studio med Java og Kotlin som språk. Med Reager Native det er ikke nødvendig å utvikle to forskjellige applikasjoner.

Foruten ovenfor, er react native død? Reager Native er et kraftig verktøy for å lage applikasjoner. Det er det sikkert ikke død . Selv om det kan være andre konkurrenter som prøver å ta dens plass. Den er fortsatt i stand til å produsere flotte applikasjoner, og Facebook sørger for at den aldri går ned.

På samme måte spør folk, kan jeg bruke React for Android?

Ja, med Reagere Innfødt deg kan bygge mobilapper som kan kjøre på iOS og Android . Dette er en av de store fordelene med Reagere Innfødt. Før Facebook opprettet den, måtte du bygge appen din to ganger og med annen kode: en for iOS ved hjelp av Swift eller Objective-C og en for Android bruker Java eller Kotlin.

Er react native gratis?

Reager Native er en åpen kildekode-plattform. Det betyr at all dokumentasjon knyttet til denne teknologien er åpen for alle og tilgjengelig for gratis til alle i Reager Native samfunnet. Det er en stor fordel å bruke en fellesskapsdrevet teknologi.

Anbefalt: