Kan jeg bruke kabelmodem for DSL?
Kan jeg bruke kabelmodem for DSL?

Video: Kan jeg bruke kabelmodem for DSL?

Video: Kan jeg bruke kabelmodem for DSL?
Video: DSL modem | DSL router | RJ 11 cable supports only DSL modem. 2024, Kan
Anonim

De kabelmodem kan enten være intern eller ekstern for PC-en for å etablere en tilkobling og i noen tilfeller kan følger med TV-en kabel mottaker. Av denne grunn, en kabelmodem kan ikke brukes med en DSL forbindelse og omvendt.

Vil kabelmodem følgelig fungere med DSL?

Den primære forskjellen mellom DSL og kabelmodemer er på grunn av de forskjellige måtene hver bruker for å koble til Internett. Du kan ikke bruke en DSL-modem for en kabel Internett-tilkobling fordi den er designet for å arbeid med telefonlinjer i stedet for kabel linjer og omvendt.

I tillegg, vil et hvilket som helst DSL-modem fungere med Windstream? DSL bruker en dsl modem og ruteren for å koble til, og Fiber bruker en ONT-boks med en Ethernet-kabel–nr modemer . Selv om de er veldig hyggelige om deres forhåndsgebyrer, er de store gebyrene kan en ubehagelig overraskelse. Det er derfor du får din egen Windstream-kompatibelt modem er veien å gå.

Av dette, bruker DSL et modem?

DSL-modem . Du må koble datamaskinen til en DSL-modem , som telefonselskapet vil gi som en del av din DSL tjenestepakke. Telefonlinjen kobles til modem , og modem kobles direkte til datamaskinen din, eller til en ruter for trådløst husholdningsbruk DSLbruk.

Er DSL eller kabel bedre?

Bunnlinjen: Kabel Er Raskere inTheory Når det gjelder teoretisk topp ytelse, kabel modemer kjører raskere enn DSL . Kabel teknologien støtter for tiden omtrent 1000 Mbps båndbredde (og noe så høyt som 2000 Mbps) i mange områder, mens de fleste former for DSL nå hastigheter på mindre enn 100 Mbps.

Anbefalt: