Kan jeg bruke DSL-modem for kabelinternett?
Kan jeg bruke DSL-modem for kabelinternett?

Video: Kan jeg bruke DSL-modem for kabelinternett?

Video: Kan jeg bruke DSL-modem for kabelinternett?
Video: Cable vs DSL vs Fiber Internet Explained 2024, Kan
Anonim

Den primære forskjellen mellom DSL og kabelmodemer er på grunn av de forskjellige midlene hver bruker for å koble til Internett . Du kan ikke bruk en DSL-modem for en kabel internett tilkobling fordi den er designet for å fungere med telefonlinjer i stedet for kabel linjer og omvendt.

Heri, hvordan fungerer DSL sammenlignet med kabel Internett?

Kabel internett er en type tilkobling som overfører data gjennom en kabel TV-nettverk gjennom akoaksial kabel . Samtidig som kabel er generelt raskere enn DSL , dens primære ulempe er at du deler båndbredde med naboer som bruker det samme kabel linje. DSL står for digital abonnentlinje.

Deretter er spørsmålet, trenger du et modem for DSL? Modemer: Din inngangsport til internett Din modem deler denne forbindelsen med en datamaskin eller en ruter via en Ethernet-kabel. Modemer er ikke tone-størrelse-passer-alle løsninger; typen av modem deg 'll trenge avhenger av typen internetttjeneste du motta. Hvis det er det DSL , du 'll trenge en DSL-modem.

Dessuten, hvordan fungerer DSL- og kabelmodemtilkoblinger på Internett?

EN DSL-modem bruker telefon linjer for høy hastighet Internett-tilkoblinger . Når du koble til de Internett , kanskje du kan koble gjennom en vanlig modem , gjennom et lokalnettverk forbindelse på kontoret ditt, gjennom en kabelmodem eller gjennom en digital abonnent linje ( DSL ) forbindelse.

Hva er et kabel-DSL-modem?

En enhet som kobler flere datamaskiner til en kabel eller DSL linje for Internett-tilgang. De kabel gateway inkluderer en kabelmodem og koaksial kabel kontakt, mens DSL gateway inkluderer en DSL-modem og telefonkontakt.

Anbefalt: