Hva er bedre en iPod eller et nettbrett?
Hva er bedre en iPod eller et nettbrett?

Video: Hva er bedre en iPod eller et nettbrett?

Video: Hva er bedre en iPod eller et nettbrett?
Video: Hva er Visma.net Calendar 2024, Kan
Anonim

Nærmere bestemt en iPod Touch er omtrent på samme størrelse som en iPhone, kjører alle de samme appene og får plass i lommen. A tablett er en større enhet, omtrent på størrelse med en papirblokk, så den får ikke plass i lommen. Det er nesten 6 år siden sist iPod Nano 7G.

Angående dette, er en iPod det samme som et nettbrett?

En iPad er en tablett mens en iPod isApples spesielle MP3-spiller.

Videre, hva er forskjellen mellom en telefon og en iPod? De iPod Touch har separate video- og musikkapper, mens iPhone har en enkelt " iPod " app som inneholder disse funksjonene iPod berøring mangler bygget- i ekstern høyttaler. De iPod touch-skjermen ser ut til å være av litt høyere kvalitet enn iPhone, med 163 piksler per tomme til iPhones 160 piksler per tomme.

Foruten ovenfor, hva brukes en iPod til?

iPod . De iPod er en bærbar musikkspiller utviklet av Apple Computer. Selv om det er et Apple-produkt, er det iPod kan være brukes med både Mac og PC. TheiTunes-programvaren, også laget av Apple, er brukt å organisere og overføre sanger og spillelister til iPod.

Kan du sende tekstmeldinger med en iPod?

Du kan bruk Meldinger-appen på din iPod berør for å sende og motta øyeblikkelig tekst meldinger med andre iOS-enheter (som iPhones, iPads og andre iPod touches) og Mac-er som kjører Mountain Lion eller nyere operativsystemer. I motsetning til mobiltelefon tekster (SMS og MMS), iMessage er helt gratis og fungerer over Wi-Fi.

Anbefalt: