Hva er bedre JSON eller CSV?
Hva er bedre JSON eller CSV?

Video: Hva er bedre JSON eller CSV?

Video: Hva er bedre JSON eller CSV?
Video: CS50 2015 - Week 9 2024, April
Anonim

Nøkkelforskjellen mellom JSON vs CSV

I JSON , kan hvert objekt ha forskjellige felt og feltrekkefølgen er ikke signifikant i JSON . I CSV fil, skal alle postene ha de samme feltene og den skal være i samme rekkefølge. JSON er mer detaljert enn CSV . CSV er mer kortfattet enn JSON.

Med tanke på dette, er JSON mindre enn CSV?

JSON er det beste fra begge verdener med hensyn til CSV og XML. Det er enkelt og kompakt CSV , men støtter hierarkiske data som XML. I motsetning til XML, JSON formatene er bare omtrent dobbelt så store som CSV formater. Ulemper - Dette dataformatet har litt mindre støtte enn XML.

Foruten ovenfor, hva er den største fordelen ved å bruke JSON og XML fremfor å bruke CSV? Fordeler - Dette dataformatet støtter hierarkiske data samtidig som det er mindre i størrelse enn XML . Som navnet tilsier, ble den også opprettet for å lettere analysere data til innfødte Javascript-objekter, noe som gjør den veldig nyttig for nettapplikasjoner. JSON er den beste av begge verdener med respekt for CSV og XML.

Herav, kan jeg konvertere JSON til CSV?

Først din JSON har nestede objekter, så det kan normalt ikke konverteres direkte til CSV . Du må endre det til noe sånt som dette: { "pk": 22, "model": "auth. permission", "codename": "add_logentry", "content_type": 8, "name": " Kan legg til loggoppføring" },]

Er CSV bedre enn Excel?

CSV er et vanlig tekstformat med en serie verdier atskilt med komma, mens utmerke er en binær fil som inneholder informasjon om alle regnearkene i en arbeidsbok. CSV filer er raskere og bruker også mindre minne mens utmerke forbruker mer minne mens du importerer data.

Anbefalt: