Hvordan dekompilerer jeg en klassefil?
Hvordan dekompilerer jeg en klassefil?

Video: Hvordan dekompilerer jeg en klassefil?

Video: Hvordan dekompilerer jeg en klassefil?
Video: Opprett egne mapper og filer 2024, Kan
Anonim

For å dekompilere klassefil , bare åpne noen av dine Java prosjekter og gå til Maven-avhengighetene til bibliotekene for å se jar-filer inkludert i prosjektet ditt. Bare utvide noen jar-fil som du ikke har vedlagt kilden Formørkelse og klikk på. klassefil.

Med tanke på dette, hvordan dekompilerer jeg en krigsfil?

  1. Lag en kopi av.war-filen din > si copy.war.
  2. Gi nytt navn til filtypen copy.war til copy.zip.
  3. pakke ut filen.
  4. Finn. klassefiler i den utpakkede mappen.
  5. Deretter bruker decompliers for å konvertere disse.class-filene tilbake til.java-filer. Google om dekompilatorer: Cavaj Java Decompiler.

På samme måte, hvordan dekompilerer jeg en klasse i ledeteksten? For å dekompilere en gruppe filer på kommandolinjen, kjør følgende kommandoer:

  1. Opprett katalogen der Java-utdatafilene dine skal ligge.
  2. Kjør kommandoen for å dekompilere filene: java -jar jd-cli. jar -od.

I denne forbindelse, hvordan viser jeg en.class-fil?

EN klassefil er i binært format. Du kan åpne og utsikt det av hvilken som helst tekstredigerer som notisblokk i Windows og vi i mac. Men for å få Java-koden fra en klassefil , kan du enten bruke følgende: Bruk en dekompiler som Java Decompiler.

Kan du dekompilere Java?

Du er klare til dekompilere Java klassefil fra Eclipse. For å dekompilere klasse-fil, bare åpne en av dine Java prosjekter og gå til Maven-avhengigheter til biblioteker for å se jar-filene som er inkludert i prosjektet ditt. klassefil. Nå du kan se kildekoden for den filen i Java redaktør, enkelt og elegant er det ikke.

Anbefalt: