Er dørhengere effektive?
Er dørhengere effektive?

Video: Er dørhengere effektive?

Video: Er dørhengere effektive?
Video: 가성비 Good!👍 단정한 드레스룸/ 옷방 꾸미기/ 시스템 행거 정보/ 옷 수납 정리용품/ 드레스룸 인테리어/룸투어 Room tour 살림 브이로그 2024, Kan
Anonim

Tilpasset dørhengere kan jobbe for en rekke virksomheter, og i Sonias scenario var de svært effektive på å skape interesse og skape nye kunder for smørbrødbutikken hennes. Hvis du ikke har vurdert dørhengere som et markedsføringsverktøy for den lille bedriften din, kan det være på tide.

Av dette, er eiendomsdørhengere effektive?

Kort sagt, ja. Effektive dørhengere for eiendom kan posisjonere deg som den ledende agenten eller investoren i et nabolag, noe som betyr at når det kommer på tide for noen å liste hjemmet sitt for salg eller utforske mulighetene deres, er du det første navnet du tenker på.

Man kan også spørre, er det å forlate dørhengere oppfordrende? Fordelingen av dørhengere vurderes ikke oppfordring ved lov fordi vi ikke direkte selger et produkt eller en tjeneste, og heller ikke engasjerer noen i samtale. Vi banker ikke på dør eller ring dør -klokke.

I denne forbindelse, kan du sette dørhengere på dører?

Arbeidsarbeid, oppfordring og Dørhengere Dørhenger distribusjon er helt lovlig for din virksomhet ifølge Høyesterett. Når du banke fysisk på dør og prøv å engasjere huseieren i en samtale om produktene dine, denne oppførselen kan anses som et brudd.

Er det ulovlig å legge igjen visittkort på dørene?

Du har ikke lov til å plassere din visittkort inne i en postkasse. Det er greit hvis du stikker det inni dør mellomrom. Du kan irritere folk.

Anbefalt: