Hva er den mest effektive termittkontrollen?
Hva er den mest effektive termittkontrollen?

Video: Hva er den mest effektive termittkontrollen?

Video: Hva er den mest effektive termittkontrollen?
Video: DIY Home Termite Treatment - Long Lasting 2024, Mars
Anonim

Borattrebehandlinger er de mest effektiv og administreres av skadedyr kontroll fagfolk. Borate er en langvarig termitt morder og avvisende middel, som er dyppet ned i trefibrene. Det dreper alle eksisterende termitter ved kontakt og forhindrer at koloniene gjentar seg.

Bare så, hva bruker fagfolk for å drepe termitter?

Bruk borsyre. Den beste måten å drepe termitter med borsyre er å bruk agnstasjoner. Smør eller spray tre (eller annet cellulosemateriale) jevnt med borsyre. Plant borsyreagnet i hagen i nærheten av huset ditt eller i et åpent angrep.

På samme måte, hva er den beste termittmorderen på markedet? Her er de 5 beste termittdreperproduktene vi har funnet på markedet for øyeblikket.

  1. Termidor SC Termiticide av Termidor.
  2. Taurus SC.
  3. Spectracide Terminate Termite Detection & Killing Stakes.
  4. Termidor skum.
  5. Ortho Home Defense MAX termitt og destruktivt insektdreperkonsentrat.

Ved siden av dette, kan jeg behandle termitter selv?

Dette DIY termitt kontrollprosjektet er ganske effektivt: Grav en grøft rundt hele problemområdet og fyll den med et skumbasert ikke-avvisende middel termitt insektmiddel. "Ikke-avvisende" betyr det termitter vil ikke bli drevet bort fra den, men heller prøver de å bevege seg gjennom den og dø.

Hva er det beste produktet for å drepe termitter?

Bifentrin 7,9% aktive ingrediens er et av de sterkeste plantevernmidlene som finnes, det vil ikke bare frastøte termitter men vil drepe dem direkte. Og ikke bare termitter – dette Talstar Pro termittmiddelet er et generelt skadedyrbekjempelsesmiddel, effektivt også mot maur, flått, lopper og mange andre treødeleggende insekter.

Anbefalt: