Hvor lang tid tar informert levering?
Hvor lang tid tar informert levering?

Video: Hvor lang tid tar informert levering?

Video: Hvor lang tid tar informert levering?
Video: Vi installerer fiber i en etageejendom (2020) 2024, Kan
Anonim

Dashbordet viser e-postbilder i en periode på syv dager, og pakkeinformasjon vises i 15 dager etter at hver pakke er levert.

Informasjon.

Oversikt Registrere seg Tekst- og e-postvarsler
Informert levering Bekymringer om personvern og sikkerhet Informert levering Dashbord Informert levering Velkomstbrev

Her, hvordan fungerer informert levering?

USPS Informert levering gir forbrukere varsler om postlevering hjem til dem. Sendere lager kampanjer gjennom en portal eller e-post. dat input. Sendere kan erstatte de skannede svart-hvitt-bildene med fullfargebilder, handlingsfremmende lenker og lenker til url-er eller purl-er.

I tillegg til ovenfor, forsinker informert levering post? Informert levering ® gir varsler for postforsendelser som kommer snart - ikke nødvendigvis postforsendelser som ankommer samme dag. Stykker kan være forsinket i å komme til din post transportør. Eller, dessverre, en postforsendelse kan bli feillevert. Dessverre et og annet stykke post kan ikke nå målet.

For det andre, er informert levering nøyaktig?

Nå får de alle levert og sannsynligvis på tid som USPS er ganske pålitelig på den måten men Informert levering systemet er helt ubrukelig til å finne noen pakker. Selv om de fleste ikke leser det med liten skrift, gjør det det også klart all informasjon om leveranse dato er en gjetning.

Hvordan vet jeg når posten min vil bli levert?

Prosedyre for å sjekke USPS Postlevering Status i virkeligheten Tid Åpne USPS Real Time Mail Sporingsside. Rull ned til postlevering statusdelen. Skriv inn USPS post sporingsnummer. Du kan finne nummer nederst på sporingsetiketten.

Anbefalt: