Når bør du spraye for termitter?
Når bør du spraye for termitter?

Video: Når bør du spraye for termitter?

Video: Når bør du spraye for termitter?
Video: DIY Home Termite Treatment - Long Lasting 2024, Kan
Anonim

Hvor ofte bør en bolig skal behandles for termitter ? Spørsmål: Hvor ofte gjør det du trenge til trekke seg tilbake en bolig for termitt kontroll (hvert år, hvert 2. år, lenger)? Svar: Termitt kontroll gjøres en gang og det vil vare fra 6-13 år; Imidlertid utføres det vanligvis en årlig inspeksjon av huset.

Følgelig, hvilken tid på året bør du behandle for termitter?

Den beste tid å gjøre en termittbehandling er nå. Det spiller ingen rolle om det er vår, sommer, høst eller vinter. Termitter kan invadere hjemmet ditt når som helst tid , så det er best å få hjemmet behandlet og beskyttes så snart som mulig.

Trenger jeg dessuten å spraye for termitter? En populær metode for fjerning av termitt innebærer å behandle jorda rundt huset ditt med et termitt-insektmiddel, for eksempel imidacloprid eller fipronil. Tre kan også behandles direkte hvis termitter er inne. En gang der, den termitter er dekket med et saktevirkende insektmiddel eller insektvekstregulator.

Av dette, kan du behandle for termitter selv?

Appelsin olje. Appelsinolje er en kjent DIY termittbehandling som hevder å bryte ned eksoskelettene til Drywood termitter og ødelegge eggene deres. Brukes som spot behandling , er denne løsningen kun rettet mot Drywood termitter , ikke underjordisk.

Hva er den mest effektive termittbehandlingen?

Hvis et angrep er funnet, en væske termittbehandling bruke Termidor er mest effektiv metode for behandling . Termidor er ekstremt effektive fordi det gjør mer enn bare å fungere som en barriere mellom strukturen og termitter.

Anbefalt: