Når bør du gjøre kodegjennomgang?
Når bør du gjøre kodegjennomgang?

Video: Når bør du gjøre kodegjennomgang?

Video: Når bør du gjøre kodegjennomgang?
Video: Code Review Tips (How I Review Code as a Staff Software Engineer) 2024, Mars
Anonim

9 svar. Testing av utviklerenhet først, da kode anmeldelse , så er QA-testing hvordan jeg gjør den. Noen ganger kode anmeldelse skjer før enhetstestingen, men vanligvis bare når kodeanmelder er virkelig oversvømt, og det er den eneste gangen han eller hun kan gjøre den. Vår standard er å gjøre de kode anmeldelse før produktet går til QA

Herav, hva er en god kodegjennomgang?

Gode kodeanmeldelser er baren vi alle bør strebe etter. Bedre kode anmeldelser er der ingeniører fortsetter å forbedre hvordan de gjør det kode anmeldelser . Disse kode anmeldelser se på kode endring i konteksten til kodebasen, av hvem som ber om den og i hvilken situasjon.

Man kan også spørre hvordan Google gjør kodegjennomgang? For å demonstrere sin evne til gjennomgangskode for lesbarhet, utviklere på Google gå gjennom en anmeldelse av deres kode anmeldelse praksis». Derfor sender utbygger kode endringer i et team av lesbarhetseksperter. De vil inspisere kode . Men denne inspeksjonen er ikke som en normal kode anmeldelse.

Ved siden av dette, er kodeanmeldelser verdt det?

Etter min mening er det virkelig det verdt det . Likemann kode anmeldelse ikke bare gjør en bedre kode men lager også bedre lag! Det gir deg: Forbedrede utviklingsprosesser: I tillegg til å fikse feil og forbedre programvarekvaliteten, kode anmeldelse forbedrer programvareutviklingsprosessene dine og teamet som helhet.

Hva er en sjekkliste for kodegjennomgang?

Den grunnleggende sjekker om kode er forståelig, TØRR, testet og følger retningslinjer. Det detaljerte sjekkliste dekker kode formatering, arkitektur, beste praksis, ikke-funksjonelle krav, objektorientert analyse og designprinsipper. Begge avmerkingsboksene kan brukes på kode på forskjellige språk.

Anbefalt: