Innholdsfortegnelse:

Hvilken type koding bør jeg lære?
Hvilken type koding bør jeg lære?

Video: Hvilken type koding bør jeg lære?

Video: Hvilken type koding bør jeg lære?
Video: 4 Tips til at lære programmering 2024, Kan
Anonim

Python og JavaScript er enkle å lære og derfor ansett som den beste programmering språk til lære for nybegynnere. Begge gir dessuten en enorm markedsmulighet. Derfor kan de som er på jakt etter jobbbytte også vurdere læring dem. Java og PHP er hotte i bedriftsverdenen.

Ganske enkelt, hva er det mest nyttige programmeringsspråket å lære?

Beste programmeringsspråk å lære i 2020

  1. Python. Python er et av de mest brukte programmeringsspråkene i dag og er et enkelt språk for nybegynnere å lære på grunn av dets lesbarhet.
  2. Java.
  3. JavaScript og TypeScript.
  4. Fort.
  5. C#
  6. C (og C++)
  7. Rubin.

Spørsmålet er deretter, er C++ verdt å lære i 2019? C++ kommer til å være den mest effektive på store prosjekter når det er mye data å administrere. Dessuten, når du mestrer C++, vil det være superenkelt for deg å hoppe inn i Java, C# og stort sett de fleste lignende språk. Mange av dem arver mange funksjoner fra C++ så det er definitivt nyttig å lære den.

Følgelig, hvilket programmeringsspråk bør jeg lære i 2020?

Til tross for sin bransjealder, er Java utrolig stabil og er ikke på vei til pensjonering med det første. Dette gjør Java til et av de mest ettertraktede språkene blant programmerere i 2020 . JavaScript (også kjent som NodeJS) er en populær Språk blant utviklere som trenger å jobbe på serversiden og klientsiden programmering.

Bør jeg lære C++ eller Python?

Python fører til en konklusjon: Python er bedre for nybegynnere med tanke på dens lettleste kode og enkle syntaks. I tillegg, Python er et godt alternativ for webutvikling (backend), mens C++ er ikke veldig populær innen webutvikling av noe slag. Python er også et ledende språk for dataanalyse og maskin læring.

Anbefalt: