Innholdsfortegnelse:

Kan du lære koding på en iPad?
Kan du lære koding på en iPad?

Video: Kan du lære koding på en iPad?

Video: Kan du lære koding på en iPad?
Video: Sådan spille du Words med Osmo. Et intuitivt spil til iPad 2024, Kan
Anonim

Lære seriøs kode på din iPad . På en seriøst morsom måte.

Swift Playgrounds er en revolusjonerende app for iPad det gjør læring Rask interaktiv og morsom. Det krever nei koding kunnskap, så det er perfekt for studenter som nettopp har begynt.

Med dette i øyesyn, kan du lære å kode på en iPad?

For førstegangskodere er det Swift Playgrounds, en iPad app som gjør det morsomt og interaktivt å komme i gang. Med den innebygde Lær å kode leksjoner, du vil være nyttig kode å løse gåter og møte karakterer du kan kontroll med bare et trykk. En liten animert karakter står under teksten ved siden av et trafikklys.

For det andre, kan du kjøre Python på en iPad? Hvis du er bare løping kommandolinje Python , deretter du kan rediger den og/eller last den opp til en server og deretter løpe det fra en iPad ssh terminalklient. Jeg vet at det ikke er det samme som å skyve den på iPad , og det krever en server og en internettforbindelse, men det er den enkleste måten.

Med tanke på dette, hva er den beste kodingsappen for iPad?

Beste programmeringsapper for iPad 2018

  1. Coda. Opprinnelig en Mac-redigerer, tilbyr Coda nå en iPhone og andiPad-tekstredigerer.
  2. Programmeringshub.
  3. Lær å kode med Java.
  4. DevKey.
  5. Buffer Editor.
  6. JavaScript hvor som helst.
  7. Mimo.
  8. OmniGraffle 3.

Kan jeg bygge en app på iPaden min?

Bruker Appy Pie' iPad-appen Byggmester, du kan ikke bare bygge din egen iPad app , men du har også muligheten til å starte din applikasjon på iTunes (Apples App Butikk). Registrer deg og start utvikle seg din iPadapp nå. iPad-apper kan bygges gratis. Opprett en iPad-appen i minutter.

Anbefalt: