Innholdsfortegnelse:

Hva er den raskeste måten å lære koding på?
Hva er den raskeste måten å lære koding på?

Video: Hva er den raskeste måten å lære koding på?

Video: Hva er den raskeste måten å lære koding på?
Video: Kolonial.no | Hopp over butikken | Det er ikke lørdag i dag 2024, April
Anonim

For å hjelpe deg med læringen – med tillatelse fra CodingDojo-instruktørene – er her syv tips om hvordan du kan lære programmering raskere

  1. Lære ved å gjøre.
  2. Ta tak i det grunnleggende for langsiktige fordeler.
  3. Kode for hånd.
  4. Be om hjelp.
  5. Finn flere nettressurser.
  6. Ikke bare les prøven kode .
  7. Ta pauser når du feilsøker.

Når du tar dette i betraktning, hvor raskt kan du lære koding?

Hvor lang tid det tar å utvikle en solid base i koding avhenger av hvilket språk du er læring og hvor mye tid du putte inn i læring og øver kode . De som har en ekte lidenskap og hensikt for koding tar normalt ca 3 måneder lære før du starter virkelige prosjekter med klienter.

For det andre, hvor mange timer om dagen bør jeg trene på koding? Du er mest sannsynlig kjent med denne regelen. Men kort sagt, den uttalte at for å oppnå verdensklassestatus uansett felt, må du øve på riktig vei for 10 000 timer . Så la oss si deg øve på et håndverk, som programmering , for 40 timer per uke.

Også å vite er, hvilket kodespråk bør jeg lære først?

De fleste programmerere er enige om at skriptspråk på høyt nivå er relativt enkle å bruke lære . JavaScript faller i denne kategorien, sammen med Python og Ruby. Selv om universiteter fortsatt underviser i språk som Java og C++ as først språk, er de betydelig vanskeligere å lære.

Kan jeg lære python om en måned?

Hvis du har praktisk kunnskap om noen av disse språkene, kan du kan lære Python på en måned . Selv om du ikke har noen tidligere programmeringskunnskap om programmering, er du fortsatt kan lære Python i måned . Læring grunnleggende Python syntaks tar 2 dager (inkludert oops).

Anbefalt: