Hva er assimilasjonskunnskap?
Hva er assimilasjonskunnskap?

Video: Hva er assimilasjonskunnskap?

Video: Hva er assimilasjonskunnskap?
Video: Piaget’s Schema: Accommodation and Assimilation of New Information 2024, Mars
Anonim

Assimilering av kunnskap oppstår når en elev møter en ny idé, og må "passe" denne ideen inn i det de allerede vet.

På samme måte kan man spørre seg, hva er assimilering i klasserommet?

Prosessen av assimilering oppstår når du legger til ny informasjon i et eksisterende skjema for å bedre forstå verdenen din. Du prøver å inkorporere det du allerede vet med den nye informasjonen eller erfaringen. Så, assimilering er en blanding av tidligere informasjon med ny kunnskap.

Foruten ovenfor, hva er assimilerings- og overnattingseksempel? Assimilering og overnatting er måtene barn inkorporerer ny informasjon på i skjemaene sine. Jack arkiverte "puddel" under den eksisterende overskriften "hund", og la den til i skjemaet "hund".

Deretter er spørsmålet, hva er et eksempel på assimilering i psykologi?

Noen andre eksempler på assimilering inkluderer: En høyskolestudent som lærer et nytt dataprogram. Et barn ser en ny type hund han aldri har sett før, men kjenner den igjen som en hund. En kokk som lærer en ny matlagingsteknikk. En dataprogrammerer som lærer et nytt språk.

Hva er forskjellen mellom assimilering og overnatting?

Hoved forskjellen mellom assimilering og overnatting er det, i assimilering , læreren, vanligvis et barn, oppdager noe nytt som imidlertid i overnatting , utfordrer den nye informasjonen hele rammen av barnets kunnskap og måten han tenker på.

Anbefalt: