Hva er Phone Finder?
Hva er Phone Finder?

Video: Hva er Phone Finder?

Video: Hva er Phone Finder?
Video: ИГРОВЫЕ ЗЛОДЕИ В ПРОШЛОМ! Лагерь попал в прошлое! ПИГГИ РОБЛОКС МАМОНТ СВИНЬЯ?! В реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Telefonsøker er en Bluetooth v2. 1-basert maskinvare, designet spesielt for å finne din telefon . Bluetooth v2. 1 er den eneste Bluetooth-versjonen som har både forover- og bakoverkompatibilitet, noe som tillater det Telefonsøker for å fungere på hver smarttelefon. den er ikke begrenset til en IOS- eller Android-versjon.

Følgelig, hva gjør finder-appen?

De Finder er standard filbehandler og grafisk brukergrensesnitt som brukes på alle Macintosh-operativsystemer. Den er beskrevet i "Om"-vinduet som "The Macintosh DesktopExperience". er ansvarlig for lansering av andre applikasjoner, og for den generelle brukeradministrasjonen av filer, disker og nettverksvolumer.

hvordan kan jeg spore mobilen min med IMEI-nummer? Bare åpne telefon oppringer, ring *#06# og IMEI-nummer vil vises på telefonens skjerm. Alternativt kan du åpne enhetsinnstillinger – Om Telefon – Status og trykk lenge på IMEI-nummer for å kopiere den til utklippstavlen.

Følgelig, hva er den beste telefonsøkeren?

Blandt beste telefonfinner apper, FindMyFone har en spesiell plass. Den kan spore både Android- og iOS-enheter når du mister telefon . Fordeler: Det kan lokalisere det tapte telefon med sanntidsplassering.

Hvordan fungerer fliser for å finne telefonen din?

Hvis du har din flis men tapte din telefon , kan du dobbelttrykke på "e"-knappen på din flis og din telefon vil ringe, så lenge den er innenfor 100 fots Bluetooth-rekkevidde. Det fungerer begge veier - din nøkler kan nå hjelpe Finn din tapt telefon !

Anbefalt: