Har Razer Phone 2 hodetelefonkontakt?
Har Razer Phone 2 hodetelefonkontakt?

Video: Har Razer Phone 2 hodetelefonkontakt?

Video: Har Razer Phone 2 hodetelefonkontakt?
Video: Forgotten Tech: Razer Phone 2 Review 2024, Kan
Anonim

Det er ingen hodetelefonkontakt på Razer telefon 2 , men du kan fortsatt få best mulig lydopplevelse med Razer sin Hammerhead USB-C hodetelefoner . Du får en 24-bit 3,5 mm hodetelefonkontakt til USB-C DACi esken, i tilfelle du vil fortsette å bruke kablet hodetelefoner.

Her, har Razer-telefonen en hodetelefonkontakt?

De telefonen gjør ikke har en 3,5 mm hodetelefonkontakt . Høyttalerne er forbedret med Dolby Atmos, og telefon leveres med en THX-sertifisert USB-C til 3,5 mm hodetelefonkontaktadapter.

Spørsmålet er deretter, er Razer Phone 2 BRA? OnePlus 7 Pro The God De Razer telefon 2 legger til IP67-vannmotstand, en lysere 120Hz-skjerm og trådløs lading. Det er på toppen av flott spillytelse og fantastiske innebygde høyttalere. Den er også kompatibel med 2 TB microSD-kort forextra-lagring og kjører en lagerversjon av Android.

Vet du også hvilke operatører som støtter Razer Phone 2?

De Razer telefon 2 vil fungere med GSM-nettverk, som AT&T og T-Mobile. Det vil også fungere med Verizons 4GLTE-nettverk. CDMA-nettverk som Sprint og Verizon CDMA er det ikke støttes . Hvilke andre mobilnettverk vil RazerPhone 2 jobbe med?

Er Razer Phone 2 vanntett?

Og sist, den Razer telefon 2 vil tilsynelatende være IP67 vann- og støvbestandig. Enheten vil opprettholde sin 5,7-tommers 1440p-skjerm som kan levere oppdateringshastigheter på opptil 120Hz for jevnere rulling og spilling. To ting som Amazons lekkasje ikke berørte er batterikapasitet og Razer Phone 2 kamera.

Anbefalt: