Hva er perf data?
Hva er perf data?

Video: Hva er perf data?

Video: Hva er perf data?
Video: Можно ли назвать Димаша законодателем стиля, как “А-студио”? Критика стиля Димаша. 2024, Kan
Anonim

Perf er et profileringsverktøy for Linux 2.6+-baserte systemer som abstraherer CPU-maskinvareforskjeller i Linux-ytelsesmålinger og presenterer et enkelt kommandolinjegrensesnitt. Perf er basert på perf_events-grensesnittet eksportert av nyere versjoner av Linux-kjernen.

Vet også, hvordan kjører jeg perf?

De perf verktøyet er i linux-tools-common-pakken. Begynn med å legge til det da løping " perf " for å se om du får USAGE-meldingen. Den kan fortelle deg å installere en annen relatert pakke (linux-tools-kernelversion). Du kan også bygge og legge til perf fra Linux-kjernekilden.

På samme måte, hva er flammegrafer? Flammegrafer er en visualisering av profilert programvare, som gjør at de mest hyppige kodestiene kan identifiseres raskt og nøyaktig. De kan genereres ved hjelp av open source-programmene mine på github.com/brendangregg/FlameGraph, som lager interaktive SVG-er.

For det andre, hva er Python perf?

De Python pyperf-modulen er et verktøysett for å skrive, kjøre og analysere benchmarks.

Hva er perf tool?

Perf er en profiler verktøy for Linux 2.6+-baserte systemer som abstraherer CPU-maskinvareforskjeller i Linux-ytelsesmålinger og presenterer et enkelt kommandolinjegrensesnitt. Utdata ble oppnådd på et Ubuntu 11.04-system med kjerne 2.6.

Anbefalt: