Innholdsfortegnelse:

Hva er Kendo grid i MVC?
Hva er Kendo grid i MVC?

Video: Hva er Kendo grid i MVC?

Video: Hva er Kendo grid i MVC?
Video: ПЛОВ В КАЗАНЕ. Рецепт МОЕГО ЛЮБИМОГО ПЛОВА. 2024, April
Anonim

Nett HtmlHelper Oversikt

Teleriken UI Grid HtmlHelper for ASP. NET MVC er en server-side wrapper for Kendo UI Grid widget. De Nett er en kraftig kontroll for å vise data i tabellformat. De Nett støtter databinding til lokale og eksterne sett med data ved å bruke Kendo UI for jQuery Datakilde komponent.

Vet også, hva er et Kendo-nett?

Beskrivelse. De Kendo UI rutenett er en kraftig widget som lar deg visualisere og redigere data via tabellrepresentasjonen. Det gir en rekke alternativer om hvordan du presenterer og utfører operasjoner over de underliggende dataene, for eksempel personsøking, sortering, filtrering, gruppering, redigering, etc.

For det andre, er Kendo grid gratis? Telerik Kendo UI Kjernen er gratis og åpen kildekode (Apache 2.0) versjon av Kendo UI . Kendo UI Core kan brukes i åpen kildekode og kommersielle prosjekter som ikke krever dedikert støtte eller avanserte widgets som editor, diagram, Nett , planlegger og mer. Du kan få tilgang til det offentlige github-depotet her.

På samme måte blir det spurt, hvordan bruker Kendo UI i ASP NET MVC?

Når du bruker en Kendo UI-widget gjennom initialiseringen av dens MVC serverside wrapper:

  1. Åpne ~/Views/Home/Index. cshtml-visning eller, hvis du bruker ASPX, indeksen.
  2. Legg til en Kendo UI Grid HtmlHelper.
  3. Åpne HomeController.
  4. Trykk CTRL+F5 for å bygge og kjøre programmet.

Er Kendo japansk?

? kendō, lit. "sverdveien", "sverdstien" eller "sverdets vei") er en tradisjonell japansk kampsport, som stammet fra sverdmanskap (kenjutsu) og bruker bambussverd (shinai) og beskyttende rustning (bōgu). I dag er det mye praktisert innen Japan og mange andre nasjoner over hele verden.

Anbefalt: