Er SQL Server bedre enn Oracle?
Er SQL Server bedre enn Oracle?

Video: Er SQL Server bedre enn Oracle?

Video: Er SQL Server bedre enn Oracle?
Video: how to get first 5 records in sql oracle ||ORACLE 2024, April
Anonim

Kort sagt, begge deler Oracle og SQL Server er kraftige RDBMS-alternativer. Selv om det er en rekke forskjeller i hvordan de fungerer "under panseret", kan de begge brukes på omtrent likeverdige måter. Det er heller ikke objektivt bedre enn den andre, men noen situasjoner kan være mer gunstige for et bestemt valg.

På samme måte kan man spørre, hvilken er bedre SQL eller Oracle?

Generelt sett Oracle Database anses å være mye mer kompleks enn MS SQL Server. Når det er sagt, er det ment for større organisasjoner der en stor database er nødvendig. Mens MS SQL Server tilbyr en bedriftsversjon, den er kun kompatibel med Windows og Linux.

Spørsmålet er deretter, er SQL Server og MySQL det samme? Både MySQL og MS SQL Server er mye brukte databasesystemer for bedrifter. MySQL er en åpen kildekode RDBMS, mens SQL Server er et Microsoft-produkt. Men de smarte programmererne husker alltid de store forskjellene mellom MySQL og MS SQL Server å velge riktig RDBMS for prosjektet deres.

Angående dette, er Oracle en SQL-database?

Oracle database er et RDMS-system fra Oracle Selskap. Programvaren er bygget rundt det relasjonelle database rammeverk. Den gjør det mulig for brukere å få tilgang til dataobjekter SQL Språk. Oracle er en fullstendig skalerbar RDBMS-arkitektur som er mye brukt over hele verden.

Er Oracle vanskelig å lære?

Oracle er grunnleggende akkurat som SQL Server og alle andre relasjonsdatabasesystemer. Det er relativt enkelt å lære - så lenge du har god kontroll på Linux og SQL. Hvis du allerede har lært SQL Server, så kan du sikkert lær Oracle databaser.

Anbefalt: