Er Kindle bedre for øynene enn iPad?
Er Kindle bedre for øynene enn iPad?

Video: Er Kindle bedre for øynene enn iPad?

Video: Er Kindle bedre for øynene enn iPad?
Video: DON'T WASTE YOUR MONEY! Galaxy Tab S8+ vs 11” M2 iPad Pro 2024, April
Anonim

Hvis du ønsker å lese inne og under de dagtid, en iPad eller Kindle Brann kan være bedre . Og uansett hva du leser om, ta en pause hvert 20. minutt eller så hvis dine øyne føler seg sliten. Det kommer til å bli en mye større sak av anstrengte øyne enn type av skjermen du bruker.

Angående dette, er Kindles bedre for øynene dine?

jeg har en Kindle Paperwhite 3, og det er ikke slitsomt for meg øyne . Modellene som ikke er "bakbelyst" (vanlige Kindle og Kindle Paperwhite) som bruker "e-ink" teknologi er sannsynligvis mye bedre for øynene dine , og noen studier sier at lesere som bruker reflektert lys i stedet for bakgrunnsbelyst lys beholder mer av det de leser.

Deretter er spørsmålet, er en Kindle bedre enn en iPad for å lese bøker? An iPad er en målestokk for nettbrett. EN Kindle er et synonym for e-lesere. Mange brukere som ønsker å kjøpe en enhet for lesning , ikke se etter generelle sammenligninger mellom nettbrett og e-lesere. Så her finner du ikke noe svar på hva som er bedre til lesning komisk bøker – en siste Kindle Papirhvit eller en nyeste iPad Pro 10.5.

Med tanke på dette, hvilken Kindle er lettest for øynene?

Amazonas Kindle er verdens mest populære leser og i alt markedsføringsmaterialet deres står det at displayet er enkelt på øyne , slik at du kan lese i timevis om gangen.

Er Kindle hard for øynene?

Vel, sannheten er "JA", den tenne skjermskader din øyne .(Ikke bare tenne men alle de digitale skjermene). Alle de digitale skjermene sender ut blått lys. Forskning antydet at fortsatt eksponering for blått lys over tid kan føre til skadede retinale celler.

Anbefalt: