Reduserer VSCO bildekvaliteten?
Reduserer VSCO bildekvaliteten?

Video: Reduserer VSCO bildekvaliteten?

Video: Reduserer VSCO bildekvaliteten?
Video: Top 5 Professional Video Editing apps for Android & IOS #Basicuse 2024, Kan
Anonim

Standard komprimering fra Apple og Android bilde behandler det VSCO avhengig av vil bruke komprimering, eller filstørrelsesreduksjon, på bilde . Dette vil litt redusere filstørrelsen på den eksporterte bilde fra VSCO . Dette skal ikke ha noen synlig effekt på din bildekvalitet på din mobile enhet.

Reduserer redigering av et bilde kvaliteten på denne måten?

Redigering seg selv vil ikke redusere de bildekvalitet hvis du bruker et profesjonelt verktøy som Photoshop. Det er lagringen av bilde som dreper kvalitet med kompresjon. Så hver gang du koder til formatet, går noen detaljer tapt for å komprimere bilde . Men verktøy som Photoshop lar deg velge komprimeringsnivåer.

På samme måte, hvilket VSCO-filter er best? C1: Den beste VSCO-filter for vakre pastellfarger C1 er en av de mest populære gratis VSCO filtre , og for god Årsaken. Den legger til nydelige rosa høydepunkter og blåskygger til bildene dine, samt øker metning, lysstyrke og kontrast.

Følgelig, kan du lagre VSCO-bilder?

I studioet ditt, som i utgangspunktet er hovedsiden til appen som inneholder alt ditt bilder , trykk på bildet eller bilder deg vil gjerne lagre til din iPhone eller Android. Deretter trykker du på ellipseikonet (tre prikker) nederst til høyre på skjermen, og trykker deretter på " Lagre Til kamerarull" eller" Lagre til galleriet."

Reduserer snapseed bildekvaliteten?

Anbefalt: