Hva er levetiden til en smarttelefon?
Hva er levetiden til en smarttelefon?

Video: Hva er levetiden til en smarttelefon?

Video: Hva er levetiden til en smarttelefon?
Video: How Long Does A Smartphone Last? 2024, Kan
Anonim

2,5 år

På samme måte spørs det, hvor mange år varer en mobiltelefon?

Din Smarttelefon Bør vare minimum 2-3 år Det gjelder iPhone, Android eller noen av de andre variantene av enheter som er på markedet. Grunnen til at det er den vanligste responsen er at en smarttelefon mot slutten av sin brukbare levetid vil begynne å bremse.

Foruten ovenfor, kan en smarttelefon vare i 10 år? Når det er på tide å gi det gamle videre telefon Maskinvare kunne operere i fem til ti år , sier Clapp. Eller, hvis du har holdt den i god stand, vil du kanskje selge den gamle telefon på eBay; selv om den ikke er i god stand, kan du kanskje få en avtale med å selge den for deler.

Dessuten, kan en smarttelefon vare i 5 år?

Et stort problem med Android er det ditt mobile operativsystem vil være utdatert i en år eller to. Fordi selv premien smarttelefoner får heller ingen oppdatering fra merkene etter en år eller to. Du kan definitivt holde telefonen for 5 år hvis du tar godt vare på den.

Hvor lenge varer Samsung Galaxy-telefoner?

Hvis du får et flaggskip telefon , vil maskinvaren mest sannsynlig siste i 3 til 4 år. Batteriet må skiftes innen 1,5 år. Periferutstyr som vanligvis dør rundt 3 år er ladeporten og hodetelefonkontakten.

Anbefalt: