Hva er forskjellen mellom en smarttelefon og en dum telefon?
Hva er forskjellen mellom en smarttelefon og en dum telefon?

Video: Hva er forskjellen mellom en smarttelefon og en dum telefon?

Video: Hva er forskjellen mellom en smarttelefon og en dum telefon?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, April
Anonim

Så, bunnlinjen, ' smarttelefon ' refererer til (bare) aniPhone, Android eller Windows telefon ; ' dum telefon ' refererer til en telefon det er ekstremt grunnleggende, med (vanligvis) ingen Internett eller andre bjeller og plystre – selv om det er det dumme telefoner med kule funksjoner og en 'funksjon telefon 'faller et sted imellom.

På samme måte spør folk, hva er forskjellen mellom en grunnleggende mobiltelefon og en smarttelefon?

EN smarttelefoner funksjoner er vanligvis mer orientert mot mobiltelefon alternativer enn PDA-lignende funksjoner. Det er ingen industristandard for hva som definerer en smarttelefon , så noen mobil enhet som har mer enn grunnleggende mobiltelefon evner kan faktisk arkiveres under smarttelefon kategori av enheter.

Vet du også, kan en ikke-smarttelefon spores? Ikke -GPS mobiltelefoner kan være spores ved å bruke gratistjenester, for eksempel Google Latitude. Men hvis du allerede har mistet din telefon og ikke har noen programmer eller apper som hjelper deg med å spore det, så det kan ikke være spores . Mister cellen din telefon er bekymringsfullt, men kanskje det kan være spores.

På samme måte kan man spørre seg, er en smarttelefon og iPhone det samme?

Det korte svaret er nei, det iPhone er ikke en Android-telefon (eller omvendt). Mens de begge er smarttelefoner - det vil si telefoner som kan kjøre apper og koble til Internett, samt ringe - iPhone og Android er forskjellige ting, og de er ikke kompatible med hverandre.

Hva kalles en ikke-smarttelefon?

For mange mennesker, også en pålitelig vanlig funksjonstelefon kalt en ikke - smarttelefon mobiltelefon ordumbphone, er alt de trenger.

Anbefalt: