Hvor lang tid tar det før USPS videresender en pakke?
Hvor lang tid tar det før USPS videresender en pakke?

Video: Hvor lang tid tar det før USPS videresender en pakke?

Video: Hvor lang tid tar det før USPS videresender en pakke?
Video: Car CAMPING in EV - HUGE Tent - Pizza 2024, April
Anonim

Siden behandlingstider til den gamle adressen kan normalt ta 3 dager, det kan ta ytterligere 3 dager for å behandle den til en ny adresse. Normale tider kan variere fra 1 dag for en lokal adresseendring som fanges opp av automatiserte maskiner til 1 uke (husk USPS leverer 6 dager i uken og ikke 7 dager).

Bare så, hvor lang tid tar det før pakken blir videresendt?

Vi anbefaler at du sender inn adresseendringsformatet minst 2 uker før flyttingen, slik det vanligvis er tar den USPS mellom 7-12 virkedager for å behandle post videresending forespørsler.

Videre, hva betyr det når en pakke videresendes USPS? USPS videresende din pakke betyr at den sendes til en annen adresse enn den vanlige adressen din. Dette er vanligvis tilfellet hvis du flytter og søker om adresseendring. Men hvis du ikke flyttet, er dette midler noe gikk galt.

For det andre, vil pakker bli videresendt av USPS?

USPS vil videresend e-posten din i opptil 12 måneder for førsteklasses post, ekspresspost og pakker . Tidsskrifter og magasiner vil være videresendt i opptil 60 dager.

Tar det lengre tid før videresendt post kommer frem?

Hvis du aldri har sendt inn for en USPS videresending av post men det var videresendt ved en feiltakelse, og adressen din er korrekt; du vil motta din post innen tre til fire dager. Men hvis adressen er feil, vil prosessen gjøre det ta lengre tid.

Anbefalt: