Innholdsfortegnelse:

Hvor lang tid tar det før Mophie Powerstation lades?
Hvor lang tid tar det før Mophie Powerstation lades?

Video: Hvor lang tid tar det før Mophie Powerstation lades?

Video: Hvor lang tid tar det før Mophie Powerstation lades?
Video: Teardown of Mophie 45W Powerstation Pro Power Bank (Available at Apple Store) 2024, April
Anonim

Siden enheten har et 12 Ah batteri, hvis du lade det med en 1 Amp lader, vil det ta 12 timer til lade . På samme måte, hvis du lade det med en 2.1 Ampcharger, det vil det ta i underkant av 6 timer til lade . Dette forutsetter en 100 % lader effektivitet.

I forhold til dette, hvordan vet jeg om min Mophie er ladet?

Slik lader du batteriet mens det er koblet til telefonen:

  • Koble batteriet til telefonen.
  • Koble laderen til telefonens USB-port. Alle statuslysene lyser kortvarig, etterfulgt av fast lys ved hvert ladenivå og et blinkende lys ved gjeldende ladenivå. Hvis batteriet er fulladet, lyser alle lamper.

Lyser Mophie også når den lader? Når lader din Mophine, din lys blinke for å la deg det lader . Når det er det ladet de lys vilje slutte å blinke. De ladelys på baksiden av mophie skal bare blinke i ca. 20 sekunder eller snart lader er plugget den i utgangspunktet.

På samme måte spør folk, hvordan lader du en Mophie Powerstation?

Trykk på statusindikatorknappen i to sekunder for å begynne lader . Til lade opp din kraftstasjon batteri, bruk den medfølgende mikro-USB-kabelen til å koble mikro-USB-porten til datamaskinen eller en hvilken som helst strømkilde med en USB-utgang, for eksempel USB-veggadapteren som følger med enheten.

Hvordan får jeg Mophie til å lade telefonen min?

Koble mophien juicepakke til en strømkilde ved hjelp av de inkludert USB-kabel. De juicepakke kan kobles til din datamaskin eller en hvilken som helst strømkilde som "fungerer med iPhone". Du kan enten lade juicepakke med de iPhone eller iPod satt inn eller lade dem separat.

Anbefalt: