Hva er en XML-konfigurasjonsfil?
Hva er en XML-konfigurasjonsfil?

Video: Hva er en XML-konfigurasjonsfil?

Video: Hva er en XML-konfigurasjonsfil?
Video: What is XML | XML Beginner Tutorial | Learn XML with Demo in 10 min 2024, Kan
Anonim

Denne delen beskriver hvordan du setter opp en grunnleggende konfigurasjon dokument fil for "Hello World"-appen din. EN konfigurasjon dokumentet er en. xml-fil som inneholder elementene for å definere WebWorks-appens navneområde, navnet på appen din, eventuelle apptillatelser, startsiden og ikonene som skal brukes for appen din.

Spørsmålet er også, hva er XML-konfigurasjon?

De XML-konfigurasjon Access Protocol (XCAP) er en applikasjonslagsprotokoll som lar en klient lese, skrive og endre applikasjoner konfigurasjon data lagret i XML format på en server.

På samme måte, hvordan åpner jeg en XML-fil? Metode 1 Bruke en tekstredigerer

  1. Finn XML-filen du vil åpne.
  2. Høyreklikk på XML-filen og velg "Åpne med". Dette vil vise en liste over programmer du kan åpne filen i.
  3. Velg "Notepad" (Windows) eller "TextEdit" (Mac).
  4. Tolk teksten på skjermen.

Ganske enkelt, hva gjør en konfigurasjonsfil?

I databehandling, konfigurasjonsfiler (ofte kjent ganske enkelt som konfigurasjonsfiler ) er filer brukes til å konfigurere parametrene og startinnstillingene for enkelte dataprogrammer. De brukes til brukerapplikasjoner, serverprosesser og operativsysteminnstillinger. Andre sjekker med jevne mellomrom konfigurasjonsfiler for endringer.

Hvor er WebLogic-konfigurasjons-XML?

Hver WebLogic Serverdomene inneholder en sentral konfigurasjon fil kalt konfig . xml , som er lagret i DOMAIN_HOME konfig katalog. Både Admin-serveren og de administrerte serverne utleder sin kjøretid konfigurasjon informasjon fra konfig.

Anbefalt: