Hva er local7 i syslog?
Hva er local7 i syslog?

Video: Hva er local7 i syslog?

Video: Hva er local7 i syslog?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Re: Hva er loggingsanlegg Lokal7

Dette tømmeranlegget på 7 ( Lokal7 ) representerer "nettverksnyhetsundersystemet" (se tabellen nedenfor) som brukes når nettverksenheter opprettes syslog meldinger. Facility-verdien er en måte å bestemme hvilken prosess av maskinen som opprettet meldingen.

Med tanke på dette, hva er en syslog-funksjon?

Syslog fasiliteter . De anlegget representerer den maskinelle prosessen som skapte syslog begivenhet. Er hendelsen for eksempel opprettet av kjernen, av e-postsystemet, av sikkerhets-/autorisasjonsprosesser osv.?

Deretter er spørsmålet, hva er syslog-nivåene? Alvorlighetsnivåer

VERDI ALVARLIGHET SØKEORD
4 Advarsel advarsel
5 Legge merke til legge merke til
6 Informasjonsmessig info
7 Feilsøk feilsøke

På samme måte spør folk, hva er lokal0?

Fasilitetene lokal0 til local7 er "egendefinerte" ubrukte fasiliteter som syslog gir brukeren. Hvis en utvikler oppretter en applikasjon og ønsker å få den til å logge til syslog, eller hvis du vil omdirigere utdataene fra noe til syslog (for eksempel Apache-logger), kan du velge å sende den til en av lokale # fasiliteter.

Hvordan finner jeg syslog-funksjonen min?

Anlegget være typen melding, for eksempel en kjerne- eller e-postmelding. Og nivå er et alvorlighetsnivå for meldingen. Så til fastslå de anlegget verdien av en syslog melding deler vi prioritetsverdien med 8. Resten er nivåverdien.

Anbefalt: