Hvor er PowerShell-moduler plassert?
Hvor er PowerShell-moduler plassert?

Video: Hvor er PowerShell-moduler plassert?

Video: Hvor er PowerShell-moduler plassert?
Video: Вот почему у электромобиля резко падает пробег. Jaguar I-Pace 2024, April
Anonim

I Kraftskall 4.0 og senere utgivelser av Kraftskall , lagt til av bruker moduler og DSC-ressurser er lagret i C: Program FilesWindowsPowerShell Moduler . Moduler og DSC-ressurser i dette plassering tilgjengelig for alle brukere av datamaskinen.

Herav, hvor er moduler lagret i PowerShell?

$env:psmodulePath er den automatiske variabelen som inneholder banen som brukes til å oppdage moduler . Hvis det ikke er satt, Kraftskall ser inc:windowssystem32WindowsPowerShellv1.0 moduler og MyDocumentsWindowsPowerShell moduler . Så det skal som standard alltid være ute på begge steder.

Foruten ovenfor, hva er PSModulePath? De PSModulePath miljøvariabelen lagrer banene til plasseringen av moduler som er installert på disken. Når Windows PowerShell starter, PSModulePath er opprettet som en systemmiljøvariabel med standardverdien$homeDocumentsWindowsPowerShellModules; $pshomeModules.

Også, hvilke moduler er lastet inn i PowerShell?

EN modul er en pakke som inneholder medlemmer som kan brukes i Kraftskall . Medlemmer inkluderer cmdlets, leverandører, skript, funksjoner, variabler og andre verktøy og filer. Etter en modul er importert, kan du bruke modul medlemmer i økten din.

Hva er PowerShell-galleriet?

De PowerShell Gallery er det sentrale depotet for Kraftskall innhold. Du kan finne nye Kraftskall kommandoer eller DSC-ressurser (Desired State Configuration) i Galleri . De to fungerer begge som et søkbart depot for skript og moduler rundt Kraftskall skriptspråk.

Anbefalt: