Hva er Yaml i Azure Devops?
Hva er Yaml i Azure Devops?

Video: Hva er Yaml i Azure Devops?

Video: Hva er Yaml i Azure Devops?
Video: How to Create and Run a Basic YAML Pipeline in Azure DevOps 2024, Mars
Anonim

Oversikt. Mange team foretrekker å definere sine bygge- og utgivelsesrørledninger ved hjelp av YAML (Yet Another Markup Language). Dette lar dem få tilgang til de samme pipeline-funksjonene som de som bruker den visuelle designeren, men med en markup-fil som kan administreres som en hvilken som helst annen kildefil.

Med tanke på dette, hva er DevOps i Azure?

På de enkleste vilkårene, Azure DevOps er utviklingen av VSTS (Visual Studio Team Services). Det er et resultat av år med bruk av egne verktøy og utvikling av en prosess for å bygge og levere produkter på en effektiv og effektiv måte.

Foruten ovenfor, hvordan endrer jeg Azure pipelines Yml? Forstå de asurblå rørledningene. yml filen

  1. Naviger til Pipelines-siden i Azure Pipelines og velg pipeline du opprettet.
  2. Velg Rediger i kontekstmenyen til rørledningen for å åpne YAML-editoren for rørledningen. Undersøk innholdet i YAML-filen. YAML kopi.

I tillegg, hva er rørledninger i Azure DevOps?

Azure rørledninger er et kontinuerlig leveringsverktøy, som konkurrerer med verktøy som åpen kildekode Jenkins. Den er designet for å bygge kode på populære språk, teste dem og deretter levere dem til ditt valg av endepunkt.

Er Azure DevOps et verktøy?

Azure tilbyr flere DevOps-verktøy for konfigurasjonsadministrasjon inkludert Ansible, Chef, Puppet og Azure Automasjon. Overvåk infrastrukturens helse og integrer i eksisterende dashbord i Grafana, Kibana eller Azure portal med Azure Observere.

Anbefalt: