Innholdsfortegnelse:

Hvordan kommenterer du Yaml?
Hvordan kommenterer du Yaml?

Video: Hvordan kommenterer du Yaml?

Video: Hvordan kommenterer du Yaml?
Video: Lower your Utility bills NOW! Understanding Your Home's Energy Score. 2024, April
Anonim

yaml-filer), kan du kommentere flere linjer ved å:

  1. velge linjer som skal kommenteres, og deretter.
  2. Ctrl + Shift + C.

Folk spør også, hvordan legger du til kommentarer i Yml?

Legg til kommentarer til YAML Fil. For å legge til kommentarer til en YAML fil, må du ganske enkelt bruke # (hashtag-symbolet) på begynnelsen av linjen. Nedenfor er for eksempel et eksempel på en kommentert linje i en YAML fil.

Spørsmålet er deretter, hvordan kommenterer du i swagger-editoren? Klikk på +-knappen til venstre for hver linje i Swagger spec for å legge til din kommentar fra Kommentar Bar. De Kommentar Bar huser alle kommentarer , både løst og uløst, på API-spesifikasjonen, sortert etter linje. Du kan få tilgang til Kommentar Bar når som helst fra Swagger UI.

Dessuten, hvordan kommenterer jeg i JSON?

JSON støtter ikke kommentarer . Det var heller aldri ment å brukes til konfigurasjonsfiler hvor kommentarer ville være nødvendig. Hjson er et konfigurasjonsfilformat for mennesker. Avslappet syntaks, færre feil, mer kommentarer.

Hva brukes Yaml til?

YAML (et rekursivt akronym for " YAML Ain't Markup Language") er et menneskelig lesbart data-serialiseringsspråk. Det er vanlig brukes til konfigurasjonsfiler og i applikasjoner der data lagres eller overføres.

Anbefalt: