Innholdsfortegnelse:

Hvordan lager du en hjemmelaget edderkoppfelle?
Hvordan lager du en hjemmelaget edderkoppfelle?

Video: Hvordan lager du en hjemmelaget edderkoppfelle?

Video: Hvordan lager du en hjemmelaget edderkoppfelle?
Video: How To Make A Homemade Spider Trap 2024, Kan
Anonim

Hvordan lage dine egne klebrige feller for edderkopper

  1. Klipp ned folden på en tom frokostblandingsboks med saks til gjøre et flatt stykke papp.
  2. Kombiner 1 kopp vann med 1 kopp maissirup i en tykk kasserolle.
  3. Dekk en engangs plastskje med et tynt lag flytende såpe gjøre å spre limet lettere.

Derav, hvordan trekker du frem en gjemme edderkopp?

Å lokke en edderkopp ut av skjule , må du få en cricket for å gå langs omkretsen av stedet der edderkopp er skjule , gjør det så stille at det ikke er noen bevegelse og risting for å varsle edderkopp til din tilstedeværelse, og da må du være rask nok til å sette en majo-flaske over den før den kan trekke seg tilbake for å dekke seg.

På samme måte, fungerer edderkoppfeller virkelig? Den klissete felle , eller lim felle , bare fanger edderkopper - hvis de går gjennom felle , de dør. Men du kan ikke dekke mye overflate med en felle , så du må plassere dem der edderkopper mest sannsynlig kommer til dem. Det meste effektive steder å legge lim feller er i mørke, rolige områder.

Med tanke på dette, kan edderkopper sette seg fast på tape?

Den enkleste måten å felle på edderkopper i ditt hjem er ved å sette opp en klebrig felle. Alt du trenger gjøre er legg noe klissete på toppen av en flat gjenstand, som noen dobbeltsidig teip på et stykke kort. Alternativt du kan kjøpe ferdige klebrige feller fra en jernvarehandel.

Hva skal jeg gjøre hvis det er en stor edderkopp på rommet ditt?

Få en beholder med bred munn. Vent til edderkopp er på et åpent område av veggen, plasser beholderen over edderkopp , skyv deretter a stor stykke papir mellom beholderen og veggen. Slipp ut edderkopp utenfor eller inn i hybelen til en nabo du ikke liker. Prøv støvsugeren igjen.

Anbefalt: