Innholdsfortegnelse:

Hva er utgangsvolum på Mac?
Hva er utgangsvolum på Mac?

Video: Hva er utgangsvolum på Mac?

Video: Hva er utgangsvolum på Mac?
Video: Bogren DigitalのIRとギターアンプシミュプラグインソフト徹底レビュー!AmpKnob RevC - IR pack Rhythm Downtuned - Leads and Cleans 2024, Kan
Anonim

For å endre volum på din Mac , Klikk på Volum kontroll i menylinjen, og dra deretter glidebryteren for å justere volum (eller bruk kontrollstripen). Hvis Volum kontrollen er ikke i menylinjen, velg eple meny > Systemvalg, og klikk deretter på Lyd. Klikk Produksjon , og velg deretter "Vis volum i menylinjen" avkrysningsboksen.

På samme måte spør folk, hva er volum i Mac?

EN Mac fra Apple leveres med én bruker-synlig volum på én stasjon, typisk "MacintoshHD" ("HD" er misvisende, siden mange Mac-er nå leveres med flash-stasjoner). EN volum er logisk lagringsplass som inneholder filsystemet.

Deretter er spørsmålet, er det en volummikser på Mac? Mange Mac apper lar deg justere volum i selve appen, men Volummikser er en alt-i-ett-løsning som sitter i menylinjen, slik at du kan justere volum uansett hvor du er i en OS X-stabel. Dessverre, Volummikser er litt kostbar på Mac : Det koster $10, med en gratis 15-dagers prøveperiode.

Bare så, hvordan viser du volum på Mac?

Følg prosedyren nedenfor for å vise volumkontrollen i menylinjen på Mac OS X:

  1. Åpne Apple-menyen > Systemvalg > Maskinvare > Lyd.
  2. Gå til "Input"-fanen og merk av for "Vis volum i menylinjen".

Hvorfor er det ingen utgangslyd på min Mac?

Sjekk Systemvalg: Åpne Systemvalg og klikk Lyd . Klikk utgangen fanen og klikk på Interne høyttalere. Nullstille de PRAM: Denne prosessen kan fikse en noen lyd -relaterte saker. Omstart Mac-en mens du holder nede Command, Option, P og R. Hold dem nede til de datamaskinen starter og ringer.

Anbefalt: