Innholdsfortegnelse:

Er det mulig å få en kodejobb uten en grad?
Er det mulig å få en kodejobb uten en grad?

Video: Er det mulig å få en kodejobb uten en grad?

Video: Er det mulig å få en kodejobb uten en grad?
Video: 9 Best Highest Paying Jobs You Can Learn (Without a Degree) 2024, Kan
Anonim

Så ja, å finne en jobb som en programmerer er mulig til og med uten grad , du trenger bare å vise ferdighetene dine. Hvis du kan vise at du er dyktig, med f.eks. dine egne prosjekter, bidrag til åpen kildekode-prosjekter og/eller interessante artikler, så mangler du en grad vil knapt ha betydning i mange tilfeller.

På denne måten, kan jeg få en kodejobb uten en grad?

Å få en programmeringsjobb uten en grad eller tidligere erfaring er ikke lett fordi bransjen intervjuer på en slik måte at de lar andre selskaper ta risikoen på nybegynnere. Så nøkkelen er å gjøre deg selv mindre risikabel. Du kan program, men ingen bedrifter tror du eller vil ta ditt ord for det.

Vet du også, kan du få jobb som programvareutvikler uten en grad? Den kan fortsatt være mulig å lande en jobb uten en tjenestemann programvare engineering grad , så lenge som du har koding ferdigheter og erfaring. Når det er sagt, er det noen selskaper der ute som er mer enn glade for å ansette ingeniører uten grader.

Vet også, kan du få en programmeringsjobb uten en grad Reddit?

Nei, du trenger ikke gå tilbake til skole . Du trenger ikke absolutt en grad - men det hjelper. Du har hardere kamp uten grad . Den beste måten å få en jobb uten grad , etter min mening, er nettverk.

Hvordan kan jeg få jobb uten en grad?

10 høytbetalende tech-jobber du kan få uten en høyskolegrad

  1. Webutvikler. Hva du vil gjøre: Utviklere er ansvarlige for den visuelle stilen så vel som den tekniske substansen til nettsteder.
  2. Dataprogrammerer.
  3. Systemanalytiker.
  4. Nettverksingeniør.
  5. Datastøttespesialist.
  6. Digital markedsfører.
  7. Luftfartstekniker.
  8. Cybersikkerhetsanalytiker.

Anbefalt: