Er det mulig å koble ps4 til datamaskinen?
Er det mulig å koble ps4 til datamaskinen?

Video: Er det mulig å koble ps4 til datamaskinen?

Video: Er det mulig å koble ps4 til datamaskinen?
Video: Troubleshooting: PS4 controller Connectivity and pairing issues. 2024, April
Anonim

Hvis dette er tilfelle, trenger du bare en HDMI-kabel. Hvis skjermen din ikke har en HDMI-port, trenger du en adapter. Dette lar deg støpsel de PS4 eller PS4 Pro til en DVI-port. Kjøp en HDMI-til-DVI-adapterkabel for å støpsel din PS4 inn i din datamaskin skjerm med DVI-tilkobling.

På denne måten, kan jeg koble min PS4 til datamaskinen min?

Bruk DVI-utgang og en HDMI-til-DVI-adapter, VGA med en HDMI-til-VGA-adapter eller skjermport med en HDMI-til-skjerm-portadapter. Til koble til PS4 til PC med lyd, du kan Bruk enkelt et par hodetelefoner med konsollen trådløst ved hjelp av Bluetooth USB-dongle.

Deretter er spørsmålet, kan du koble til en ps4 til en bærbar datamaskin? Mesteparten av bærbare datamaskiner i markedet har HDMI-utgang derfor du kan ikke koble din PS4 til laptop . Men hvis du ha en god internettforbindelse ( Jeg anbefaler minst 5 mbps) du kan bruk fjernavspillingsfunksjonen for å spille PS4 spill på din laptop som er det samme som å bruke din bærbare datamaskiner vise for PS4.

Dessuten, hvordan kobler jeg min PS4 til en dataskjerm?

Hvis din Observere har en HDMI-inngang [bilde], trenger du en HDMI-kabel. - Støpsel den ene enden av HDMI-kabelen til din PS4 og den andre enden inn i din Observere . Hvis din Observere har en DVI-inngang [bilde], trenger du en HDMI-til-DVI-kabel. - Støpsel HDMI-enden av kabelen til din PS4 og den andre enden (DVI-enden) inn i din Observere.

Hvordan kobler jeg min ps4 til den bærbare datamaskinen min ved hjelp av HDMI?

Plugg inn den andre enden av kabelen i din bærbar PCs HDMI inngangsport. Slå på konsollen og laptop varierer automatisk inngangskilden for skjermen til utdata, som kommer fra selve spillkonsollen. Merk: Mens kobler til de HDMI kabel med PS4 og laptop er en vanskelig oppgave.

Anbefalt: