Hvor mye koster CodeHS pro?
Hvor mye koster CodeHS pro?

Video: Hvor mye koster CodeHS pro?

Video: Hvor mye koster CodeHS pro?
Video: Russetiden - hvor mye koster den? 2024, April
Anonim

Den dekker også strategier for undervisning i informatikk i et klasserom. Alle CodeHS kurs er nettleserbaserte. CodeHS ' kurs kan enten lisensieres av skoler på klasseromsbasis eller kjøpes på individuell basis. Den kostnader $2000 per klasserom for å lisensiere Introduksjon til informatikk.

Videre, hvor mye koster Edhesive?

Standardprisen for en skole som ønsker å bruke Selvklebende pensum for informatikk er $2500. Alle skoler kan søke på programmet.

På samme måte, hvordan legger jeg til et kurs i CodeHS? Gå til Min fra lærersiden din Kurs . Velg Vis Kurs Katalog. Klikk på Tilordne-knappen for kurs du vil at studentene dine skal bli registrert i. Velg hvilken seksjon du vil registrere deg i kurs ved å klikke på Tilordne til høyre for seksjonen.

I tillegg, hvordan bruker du CodeHS?

Prøve CodeHS Selv: Registrer deg for en lærerkonto. Klikk på "Prøv pensum" for å komme i gang med noe innhold. Prøve CodeHS Med noen elever: Fra lærersiden din velger du et navn for klassen din og trykker på den blå "Legg til klasse"-knappen. Følg instruksjonene på siden for å invitere elevene til klassen.

Kan du oppgradere CodeHS?

Lærere som fullfører CodeHS online faglig utvikling har muligheten til tjene uteksamineres universitetskreditt fra St. Catherine University. Uteksamineres kreditt kan muligens hjelpe lærere med å utmerke seg i karrieren, avansere på lønnsskalaen, oppnå lisenskrav, tjene flere utdanningspoeng og mer!

Anbefalt: