Hvor mye koster Pro Tools for Mac?
Hvor mye koster Pro Tools for Mac?

Video: Hvor mye koster Pro Tools for Mac?

Video: Hvor mye koster Pro Tools for Mac?
Video: How to Install Pro Tools on a Mac M1 Computer 2024, Mars
Anonim

Når det gjelder pris, koster den evigvarende lisensversjonen av Pro ToolsStandard $599 og kommer med en ettårig oppgraderingsplan. For å få din kopi av Pro Tools oppdatert i løpet av de andre og påfølgende årene må du bruke $99 per år på en oppgraderingsplan.

I forhold til dette, hvor mye koster Pro Tools 2019?

Avid Pro Tools evigvarende lisensprisendringer

Avid Pro Tools produktnavn Gjeldende pris Ny pris (gjelder 1. juli 2019)
Pro Tools standard lisenskjøp $599 $599
Pro Tools Standard License Upgrade Plan $99 $199
Pro Tools Ultimate-lisenskjøp $2499 $2599
Pro Tools Ultimate License Upgrade & Support Plan $399 $399

Er det i tillegg et gratis Pro Tools? Pro Tools er bransjestandarden for digitallydproduksjon, men hvis du vil ha med proffene, har du alltid måttet betale. Ikke lenger! Nå, det er en gratis versjonen av programvaren rettet mot nybegynnere, og det gjelder. Programvaren har all funksjonaliteten du trenger for å ta opp, redigere og mikse musikken din.

Hvis du tar dette i betraktning, hvor mye koster Pro Tools per måned?

Pro Tools programvare månedlig abonnement (en- måned lisensabonnement med oppdateringer og støtte) starter på $29,99/ måned . Pro Tools årlig oppgraderingsplan for programvare (12 måneder oppdateringer og støtte) starter på $199. Pro Tools programvare årlig abonnement (12- måned lisensabonnement med oppdateringer og støtte) starter kl

Er Pro Tools først virkelig gratis?

Først : Pro Tools . Først er gratis men er det noen skjulte kostnader. Nei, det er ingen skjulte kostnader, du kan laste ned Pro Tools | Først komplett med Xpand!2 Virtual Instrument og over 20 plug-ins og kom i gang med å lage musikk med en gang.

Anbefalt: