Hva er parameterobjekt i Java?
Hva er parameterobjekt i Java?

Video: Hva er parameterobjekt i Java?

Video: Hva er parameterobjekt i Java?
Video: Создание аннотации в java [Java Annotations | Reflection api] 2024, Kan
Anonim

Java - Objekter som Parametere

Den første parameter er en data gjenstand . Hvis du passerer en gjenstand som en argument for en metode kalles mekanismen som gjelder pass-by-reference, fordi en kopi av referansen i variabelen overføres til metoden, ikke en kopi av gjenstand seg selv.

På samme måte, hvordan sender du et objekt som en parameter i Java?

Vi kan pass Objekt av enhver klasse som parameter til en metode i java . Vi kan få tilgang til forekomstvariablene til gjenstand passerte inne i kalt metode . Det er god praksis å initialisere forekomstvariabler av en gjenstand før overføre objekt som parameter til metode ellers vil den ta standard startverdier.

Deretter er spørsmålet, hva er objekt i Java? Gjenstand − Objekter har tilstander og atferd. Eksempel: En hund har tilstander - farge, navn, rase så vel som atferd - logre med halen, bjeffe, spise. An gjenstand er en forekomst av en klasse. Klasse − En klasse kan defineres som en mal/blåkopi som beskriver atferden/tilstanden som gjenstand av sin type støtte.

Her, hva er parameteren i Java?

EN parameter er en verdi som du kan overføre til en metode i Java . Deretter kan metoden bruke parameter som om det var en lokal variabel initialisert med verdien av variabelen sendt til den av kallemetoden.

Hva er argument og parameter i Java?

EN parameter er en variabel i en metodedefinisjon. Når en metode kalles, vil argumenter er dataene du sender inn i metodens parametere . Parameter er variabel i funksjonserklæringen. Argument er den faktiske verdien av denne variabelen som sendes til funksjon.

Anbefalt: