Hva er den maksimale stigerørshøyden?
Hva er den maksimale stigerørshøyden?

Video: Hva er den maksimale stigerørshøyden?

Video: Hva er den maksimale stigerørshøyden?
Video: How To Adjust Riser Height - Pre-Manufactured Stair Stringers 2024, Kan
Anonim

De maksimal stigerørshøyde skal være 7 3/4 tommer (196 mm). De stigerør skal måles vertikalt mellom forkanter av tilstøtende trinn. Den største stigerørshøyde innenfor enhver trapp skal ikke overstige den minste med mer enn 9,5 mm.

Hva er standardhøyden for trinn derav?

Standard trinnhøyde I gjennomsnitt har amerikanske arkitekter brukt en standard trapp høyde på 7,5 tommer. På trapper bygget inne, gjennomsnittet steg lengden er 9 tommer høy, mens den er utenfor trinn har en gjennomsnittlig lengde på 11 tommer høye.

På samme måte, hva er stigerørshøyde? En trapp stigerør (grønn pil på bildet vårt øverst til venstre) er den vertikale avstanden (grønn pil) mellom gangflaten til to trappetrinn (trinnene er det du tråkker på) er trappen stigerør eller stigerørshøyde . Trapp stigerørshøyder De stigerørshøyde skal måles vertikalt mellom forkantene på tilstøtende trinn.

Man kan også spørre seg, hva er den maksimale stigningen på et trinn?

- Den maksimum tillatt trapp stige er 7 3/4 tommer, og minimumstrappen stige er 4 tommer. For anbefalinger om stige -kjør kombinasjoner, se tipset nedenfor. - Forskjellen mellom en trapps lengste og korteste stigerørhøyde eller trappedybde bør ikke være mer enn 3/8 tomme.

Kan trappetrinn ha forskjellige høyder?

I henhold til den siste utgaven av 2012 International Residential Code (IRC), den maksimalt tillatte forskjellen i stigerørshøyde er 3/8". (Dette betyr at forskjellen i høyde mellom den høyeste og den korteste stigerør på din trapper kan ikke være mer enn 3/8".)

Anbefalt: